U bent hier als         |      

 2de ronde centrum zeeland

Presentatie 3, het gebruikDe presentatie gaat over het toekomstige gebruik van het centrum. Onderwerpen zijn het parkeren, de verblijfsruimte en het gebruik van de openbare ruimte. Voor dat gebruik is een filmpje van de winkelstraat in Drunen ter vergelijking te zien.

Commentaar

# Horst ine
Friday, May 13, 2016 9:57 AM
Jammer dat ik nog niet zo goed met alle digitale spullen om kan gaan.zou fijn zijn gewoon op de ouderwetse manier een plan neer leggen zodat wij deze met hulp kunnen bekijken.degene die het teken uitwerken .werken later niet in de ontwerpen en dan komen er pas de problemen naar voren.zoek mensen die er mee gaan werken en niet alleen degen op of achter het bureau.wil wel proefpersoon zijn met mijn ervaring op de werkvloeren.er moet voldoende ruimte komen dat zowel b.v bridge club voldoende ruimte kan huren zodat alle clubs verenigingen hier terecht kunnen .ennatuurlijk eerst een beter presentatie en niet veel praten gewoon elke ruimte die nodig is om iedereen binnen te laten huisvestigen.is mijn idee
# Egbert en Maria
Sunday, May 15, 2016 2:47 AM
Ik begrijp niet waar het argument vandaan komt dat de voetganger zich niet veilig voelt in het voetgangersgebied. Wie ik er ook op aanspreek iedereen is van mening dat de schuine trottoirband gehandhaafd moet blijven. Ik merk weinig of niets van hinderende automobilisten of fietsers in het voetgangersgebied. Een opstaande trottoirband zal alleen meer gevaar betekenen voor de fietser die dan niet meer uit kan wijken in tijd van nood.
# Egbert en Maria
Sunday, May 15, 2016 3:00 AM
Ten aanzien van fietsenstalling moet er voor gezorgd worden dat de vrije doorgang voor café-restaurant Den Brouwer goed doorgankelijk blijft. Het lijkt mij daarom zinvol aan de overkant van de weg,voor/bij school De Morgenzon een goede fietsenstalling te plaatsen.
# Gijs
Sunday, May 22, 2016 3:53 AM
Krijgt de parkeerplaats bij de Garf ook een eenrichtingsopzet zoals nu al het geval is? Dat staat niet op de tekening aangegeven, maar lijkt mij wel logisch.
# Chris
Monday, May 23, 2016 8:26 AM
Wat fietsparkeerplaatsen betreft deze zou ik zo dicht mogelijk bij Jumbo en Aldi en school plaatsen. Anders onstaan er vlg. mij gevaarlijke situatie doordat de fietsers zelf een parkeerplaats gaan creëren . Bij koud- en regenweer zet men het liefst "binnen
# Chris
Monday, May 23, 2016 8:30 AM
De schuine trottoirbanden lijken mij een stuk veiliger dan rechte opstaande randen.Ik heb dit zelf al eens aan de lijve ondervonden doordat een vrachtauto een korte (binnenbocht) bocht nam.een opstaande band zou mij in dat geval fataal zijn geworden
# Michael
Friday, June 3, 2016 12:48 AM
Waarom moeten we in Zeeland zoveel bushaltes hebben in het dorp? Is het niet gewoon mogelijk om de haltes aan het begin van het dorp (lees Pannenkoekenbakker en Van Boekel) te handhaven en de rest te laten vervallen? Minder verkeersoverlast, minder last op de wegen, veiliger centrum (die bussen rijden ook geen 30), minder fietsenstallingen en noem het maar op.

Geef uw commentaar

Name (required)

Email (required)

CAPTCHA image
Enter the code shown above: