A A A

Contact

Insturen documenten, foto's en tekeningen.

Als u naar aanleiding van een van de discussies stukken wilt toesturen kunt u ze mailen naar LOSstadomland aan hans.van.kempen@losstadomland.nl  Wij zetten ze dan op de site.


Over LOSstadomland

LOS stadomland is een ontwerpbureau met landschapsarchitecten, stedenbouwers, planologen en grafisch ontwerpers. Wij maken plannen voor stedelijke en voor landelijke gebieden, van uitvoering tot strategie.

Er zijn nieuwe verhoudingen in de Nederlandse samenleving ontstaan. Er groeit een ‘Smart society’ waar overheid, georganiseerde samenleving en burgers samen werken aan een goede omgeving. Het initiatief voor veranderingsprojecten kan door verschillende partijen worden genomen. De overheid is lang niet altijd de regisseur. En niemand heeft het monopolie op kennis. 

Als ontwerpers zijn we natuurlijk onderdeel van de veranderende verhoudingen. Van ‘specialisten’ zijn wij ‘deelnemers’ geworden. En als deelnemer merken we dat onze vaardigheiden van verbeelden, integreren, bedenken en organiseren meer dan ooit nodig zijn om projecten van de grond te krijgen.

Hans van Kempen

Klik hier voor de site van LOS stadomland


landerd
2210